Laserskärning och fiberlaserskärning i stål

Lasermaskinens mått- och upprepningsexakthet är god: den skär snabbt exakt likadana och ytterst komplicerade stycken utan problem. Med våra maskiner skär vi i konstruktionsstål, rostfritt stål och aluminium. Med fiberlaser kan vi skära även färgade metaller, som till exempel koppar och mässing.

Vi har också satsat på att kunna utföra laserskärning snabbare och mera exakt. I vår användning har vi marknadens mest utvecklade laserskärningsteknik. Med våra maskiner är det möjligt att göra väldigt små hål även i tjocka material. Vi garanterar att laserskärningens måttexakthet är 0,05 mm. Vi kan skära 0,5–30 mm tjocka plåtar. Arbetsområdet i våra maskiner upp till 2000 x 6000 mm. Vid behov ordnar vi även ytbehandlingen av delarna.

De laserskurna delarna flyttas ofta direkt till kantningen. Våra yrkeskantare vill göra bästa möjliga resultat. Vi respekterar deras kunnande och använder högklassigt konstruktionsstål som material. Det stål vi använder möjliggör att de kantade styckena bli identiska. Läs mer om vårt
kantningskunnande och maskiner i länken.

Fråga mer eller lämna offertbegäran!

laser sisalto