Teräksen laser- ja kuitulaserleikkaus

Laserkoneen mitta- ja toistotarkkuus on hyvä: se leikkaa nopeasti prikulleen samanlaisia ja hyvin monimuotoisia kappaleita väsymättä. Leikkaamme koneillamme rakenneterästä, ruostumatonta terästä ja alumiinia. Kuitulaserilla voimme leikata myös värillisiä metalleja, kuten esimerkiksi kuparia ja messinkiä.

Olemme panostaneet siihen, että voimme laserleikata nopeammin ja tarkemmin. Käytössämme on markkinoiden kehittyneintä laserleikkaustekniikkaa. Koneemme mahdollistavat hyvin pienien reikien tekemisen paksuihinkin materiaaleihin. Takaamme laserleikkauksen mittatarkkuudeksi 0,05 mm. Pystymme leikkaamaan 0,5-30 mm vahvuisia levyjä. Leikkausalue koneissamme on 2000 x 6000 mm asti. Tarvittaessa järjestämme myös osien pintakäsittelyn puolestanne.

Laserleikatut osat siirtyvät usein suoraan särmättäväksi. Ammattisärmääjämme haluavat tehdä parasta mahdollista jälkeä. Kunnioitamme heidän osaamistaan ja käytämme materiaaleina laadukkaita rakenneteräksiä. Käyttämämme teräs mahdollistaa yhtäläisten kappaleiden särmäämisen. Lue lisää särmäysosaamisestamme ja koneista linkistä.

Kysy lisää tai tee tarjouspyyntö!

laser sisalto